poniedziałek, 8 maja 2017

Grillować czy nie grillować, oto jest pytanie?


Maj to miesiąc w którym jak Polska długa i szeroka rusza do grillowania. A właśnie po zimie często pojawiają się dodatkowe kilogramy i szpecące "boczki".

A jak tu zadbać o sylwetkę kiedy kiedy sąsiad z sąsiadką wrzucił na ruszt kawałki boczku czy karkówki i w powietrzu unosi się wspaniały zapach mięsiwa 😎 

To prawda że grillowanie, rozmowy i spotkania z przyjaciółmi przy tym zajęciu są fajne. 
Ale jest dobra wiadomość dla dbających o linię: jest wiele niskokalorycznych potraw które będą doskonale smakować z grilla.
Są przecież ryby, które zawierają mało niezdrowego tłuszczu, są warzywa, które są mało kaloryczne a na dodatek smaczne i zdrowe. 
Ja najbardziej lubię grillowaną cukinię i bakłażany.

Polecam - pycha! 


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz